Darts Organisatie Noord Holland Noord


Champions League of Darts 2018


Zaterdag 1 september wordt de Champions league of darts weer gehouden in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee.
Onderstaande spelers hebben een tiicket gewonnen en gaan namens de DONHN deelnemen.
De Champions League of Darts wordt jaarlijks georganiseerd door de organisatoren van de Finder Darts Masters in nauwe samenwerking met de Nederlandse Darts Bond. Tijdens dit prestigieuze toernooi krijgen de regionaal afgevaardigde deelnemers vanuit de bij de NDB aangesloten lidorganisaties de ultieme mogelijkheid zich, uiteindelijk, internationaal te meten.
De winnaars van de heren, dames en jongens plaatsen zich direct voor de Finder Darts Masters, het enige televisie ‘major’ toernooi in Nederland! Tevens ligt er voor de winnaars heren, dames, jongens en meisjes een ticket klaar voor de Winmau World Masters. De winnaar bij de aspiranten wordt tijdens de Finder Darts Masters in de watten gelegd met een VIP arrangement voor drie personen.
Bekijk alle info en historie op de pagina van de CloD zelf: CLoD.

Winnaars Champions League of Darts tickets 2018

De volgende spelers hebben een CLoD ticket gewonnen:
Heren: Silko Visser, Ed de Koff en Kevin Harms.
Dames: Vanessa Zuidema en Sanne Otgaar.
Junioren: Duncan Oele en Finn Kalsbeek..
Aspiranten: Sven Kok.
Meisjes: Quintey Bieman en Lerena Rietbergen..

Champions League of Darts 2018 - DONHN

Ook in 2018 zal de DONHN spelers afvaardigen naar de Champions League of Darts op 1 september 2018 in Hotel Zuiderduin.

Plaatsen 1e pakket voor de single-, dames- en jeugdranking

De heren- en damesplaats van het eerste pakket gaat zoals elk jaar naar de overall winnaar en winnares van de DONHN Single Ranking.
De jeugdplaatsen van het eerste pakket gaan naar de hoogst geplaatste junior, aspirant en meisje op de jeugdranking.

Plaatsen 2e pakket voor de Gesloten DONHN (heren, dames en jeugd)

Voor de plaatsen van het 2e ticket bij zowel de dames als de heren zal gestreden worden tijdens de Gesloten DONHN op 27 mei 2018 in Café de Swan, Middenweg 178 in Heerhugowaard.
Bij de jeugd zijn er tickets in 3 categorieen (junioren, aspiranten en meisjes) waardoor er meteen aansluitend aan de Gesloten DONHN jeugd een apart toernooi wordt gehouden voor de jeugdtickets.
Aanvang 13.00 uur, inschrijven vanaf 12.30 uur. Deelname alleen voor spelers van de DONHN.

Extra ticket voor de Ere, 1e en 2e divisieranking

Dit jaar hangt er ook een ticket aan de Divisieranking voor de Ere, 1e en 2e divisie. De winnaar hiervan wint ook een CLoD ticket.

Geen dubbele tickets

Uiteraard kan een persoon maar op basis van een van de categorien een ticket winnen. Het eerstgewonnen ticket blijft staan, wint dezelfde persoon een later ticket dan schuift deze door.
Het eerste ticket wat uitgedeeld wordt is het ticket wat aan de de Ere, 1e, 2e divisieranking hangt (laatste in die serie is op 8/4/2018). Wint dezelfde persoon vervolgens op 27/5/2018 de Gesloten DONHN dan schuift dat ticket door. Wint een van deze personen vervolgens de eindranking dan schuift ook dat ticket door.

Voorbehoud

Het bestuur heeft nog wel een voorbehoud voor deze tickets. Het inschrijven voor de pakketten en het losse ticket start meestal in het voorjaar. Vanaf dan kunnen de lidorganisaties intekenen voor de aanschaf van de pakketten.
Bovenstaande is dus wel onder voorbehoud van toekening van onze aanvraag.