Darts Organisatie Noord Holland Noord

>>> Jeugd


Laat ik beginnen met mijzelf voor te stellen. Ik ben Djordy Broersma, en ik ben bestuurslid jeugdzaken bij de DONHN. Op dit moment is de DONHN hard bezig met het opzetten van allerlei activiteiten voor de jeugd. Hierbij wordt de DONHN ondersteund door een aantal enthousiaste vrijwilligers/ouders.

Wat kunnen jullie verwachten voor de jeugd:
• rankingtoernooien speciaal voor de jeugd
• gezamenlijk naar de NDB jeugdrankings
• Laco Jeugdteam
• deelname aan de Nederlandse Jeugd Teamkampioenschappen
• deelname aan de Amateur & Jeugd Trofee

Dus ben jij een jonge darter (jonger dan 18), en zou je graag mee willen doen aan de open Nederlanse Jeugd Teamkampioenschappen een jeugdtoernooi of mee willen naar de NDB rankings?
Of ben je ouder dan 18 maar vind je het wel leuk om eventueel te helpen met het organiseren van toernooien, of begeleiden van jeugd tijdens de toernooien?
Of wil je eerst wat meer informatie?
Neem dan contact op door een mailtje te sturen naar: jeugd@donhn.nl.


>>> Wat staat er nog op de planning ...


Jeugdrankings

Voor aankomend seizoen staan er 5 jeugd rankingtoernooien in de planning, locatie en datums zullen bekend gemaakt worden via de site.
Deelname aan deze rankingtoernooien is gratis, en je hoeft geen lid te zijn van de DONHN. Wil je ook rankingpunten ontvangen voor de eindranking, dan moet je wel lid zijn van de DONHN.

Laco Jeugdteam

In september gaan we ook weer met een team deelnemen aan de jeugd Laco.
De Laco is een landelijke competitie waarin teams van verschillende bonden het tegen elkaar opnemen. Om in de selectie van de Laco te mogen spelen moet je lid zijn van de DONHN. De inschrijfkosten voor het lacoteam worden door de DONHN betaald.

Gezamenlijk naar de NDB Jeugdrankings

Ook willen we aankomend seizoen weer met een bus richting de NDB toernooien gaan. Dit is een nationale ranking, via deze ranking kunnen spelers zich bijvoorbeeld plaatsen voor het Nederlands team.
Iedereen mag hieraan meedoen, maar dan haal je geen punten. Om punten te halen op deze ranking moet je lid zijn van de DONHN en een NDB-nummer aanvragen.
Het vervoer en inschrijving wordt door de DONHN geregeld, en er zullen jeugdbegeleiders meegaan.

Lid worden? Niet meteen nodig ...

Voor al deze evenementen hoef je, behalve voor de Laco, geen lid te zijn van de DONHN.
Je kunt dus gewoon een keertje komen meedoen of eens komen kijken. Er zijn ook geen kosten verbonden aan deze activiteiten.

Wanneer we in de toekomst weer een echte competitie gaan starten of je gaat in de Laco spelen, dan moet je wel lid worden van de DONHN.
De kosten zijn dan € 17,50 wanneer je competitie gooit bij de jeugd. Inschrijven zonder competitie kan als jeugdrecreant, dan zijn de kosten € 15,00 per seizoen.